VALOKUVAUSPALVELUA SYDÄMELLÄ

kuva minusta: sinikkafoto


Moi!

Kiva kun saavuit ihana photographyn sivuille.

Minulla on uudemmat verkkosivut www.ihanaphotography.com

Minusta tuntuu että haaveilet hetkien ikuistamisesta kauniiksi kuviksi, oikein! Vai onko sinulle tullut ajatus siitä, että haluaisit otattaa uudet raikkaat kuvat itsestäsi? Olet oikeassa paikassa.

Olen Jenni Tuikka, ihana photographyn valokuvaaja. 
Olen kolmen lapsen äiti ja näin koen että lapsikuvaus on hyvin lähellä sydäntäni. Valokuvaaminen muuttui tammikuussa 2018 harrastuksesta rakkaaksi toiminimeksi, ihana photographyksi. Miksikö ihana photography? No kuvaan kaikkea ihanaa, sinuakin!

Olen äärimmäisen lapsirakas ja haluan että kuvaus on teille kaikille mukava kokemus. 

Minulla on käytössäni vaalea studiotila Kajaanin keskustassa. Toivon, että voitte kokea studioni mukavaksi kotoisaksi tilaksi, jonne voi tulla omana itsenään. Rupatellaan , kuvaillaan ja kahvitellaan.

Olen tehnyt itsekin mallintöitä, joten osaan ohjata sinua ja auttaa löytämään parhaat puolesi kameran edessä. 

Minusta jokainen ihminen on kaunis!

Kuvaan myös kukkataidetta, ihana floral artia, kurkkaa yläpalkista lisää.

Haluan tallettaa sinulle elämän ohikiitäviä hetkiä kauniiksi valokuviksi. Minusta on ihanaa inspiroitua ihmisten tarinoista. Rakastan kuvissa aitoa tunnetta, aitoutta ja ajattomuutta. Kuulostaako siltä että voisin olla etsimäsi valokuvaaja? Jos vielä mietit, soita tai laita viestiä, niin jutellaan lisää!

- Jenni / ihana photographyAsiakaskokemuksia

Mitä ihanimmat kuvat saimme muistoiksi poikavauvamme sekä hänen sisosiskonsa yhteiskuvauksesta paltaniemellä heinäkuun helteissä ❤ kiitos paljon! ❤ jatkossakin tulee meidän lapset sinun kuvattavaksesi ehdottomasti! ❤ aivan oikeanlainen persoona olet tähän hommaan ja sinulla on lämmin sekä sydämellinen ote kuvaukseen .

Ilmeisesti kuvat olivat täydellisesti onnistuneita, koska kyyneleet nousi silmiin niitä katsellessa. Kiitos Jenni!  ❤

Olet mahtava valokuvaaja: koko persoonallasi läsnä ja valokuvat todella ammattimaista jälkeä. Sinua voi suositella todella lämpimästi kuvaajana. Kiitos aivan ihanista perhekuvista ja yksivuotiskuvista sekä vielä viimeisimmäksi joulukuvista!  ❤


Aivan ihanasti työskentelet lasten kanssa, kuvat on ihania ja saat villimmänkin yksilön kuvista oikein ihania.  ❤


Olet lempeä ja huomioit lapsia hyvin ja aidosti!

Aivan ihanat kuvat! Suurkiitos sinulle.
Kuvauspäivästä jäi hyvä mieli ja pitkäksi aikaa juteltavaa lasten kanssa. Oli mahtava seurata tapaasi kuvata lapsia. Sinuun otamme varmasti yhteyttä seuraavankin kerran kun kuville tulee tarvetta. : )

Sait ikuistettua meidänkin pienokaisen heti parin päivän ikuisena KAKS:n osastolla <3 ja perhekuvasta tuli aivan upea vaikka äiti tuli kuvaukseen vielä hieman kipeänä ja sairaalavaatteet päällä, sait ikuistettua sen rakkauden ja onnellisuuden kuvaan aivan mielettömän hyvin. ❤

Puhuimmekin jo heti kuvausten jälkeen, että huomaa että olet kuvannut paljon lapsia ja vauvoja. Ihanasti otit kaikki huomioon, eikä kummallakaan tullut missään vaiheessa "vaivaantunut" olo, vaikka kummallakaan ei ollut mitään kokemusta kuvattavana olemisesta. Kaikin puolin miellyttävä kokemus :-) Kiitos paljon!

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita